top of page

Karácsonyi csapatépítés a Borverandán: Több mint egy ünnepi együttlét!

Frissítve: 7 nappal ezelőtt

A karácsonyi időszak közeledtével válik aktuálissá a kérdés: hol legyen év végi céges csapatépítő? A Borveranda egy olyan különleges helyszín, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a céges vacsora ne csak egy átlagos esemény legyen, hanem valódi élmény. Ha szeretnéd, hogy kollégáid elégedetten és inspiráltan térjenek vissza az irodába, nálunk minden adott ehhez!


Miért válassz minket? Mert a Borveranda több, mint egy helyszín – mi egyedülálló élményt nyújtunk, ahol a céges csapatépítés nemcsak a finom ételekről szól, hanem arról is, hogy mindenki közelebb kerülhessen egymáshoz. Ha te is szeretnéd, hogy az év végi eseményed felejthetetlen legyen, akkor foglalj időpontot, és biztosítsd be a helyed nálunk!


Az étterem a Villányi borvidék szívében, Palkonyán helyezkedik el, és a vendégek a magas minőségű, fine dineing jellegű ételek mellett a jellegzetes magyarországi német és hazai ételek közül választhatnak, amiket ízletes helyi borokkal párosítunk. A finom vacsora garantálja a jó hangulatot is.


A Borverandán azonban nem érnek véget az élmények az étkezéssel! Bowlingpályánk szórakoztató és egyedi programot kínál a csapatépítő résztvevőinek – hiszen a bowling kiváló lehetőséget ad arra, hogy a munkahelyi közösség tagjai egy zamatos pohár bor mellett mérjék össze tehetségüket, tudásukat. A finom ételek, az ínycsiklandó italok és az aktív programok garantáltan közelebb hozzák a kollégákat egymáshoz.

A borkedvelőknek ajánljuk a borkóstolóinkat saját családi pincénkben! A borkóstoló mellé akár kemencés sütögetés is igényelhető, amely még emlékezetesebbé teszi az estét.


Szőlőhegyi kalandtúránk igazán különleges módja annak, hogy a csapat megismerje a borvidék szépségeit. Egy katonai terepjáróval bejárhatjátok a dombokat, megcsodálhatjátok a páratlan panorámát Palkonyára és a környező falvakra, és egy valódi kalanddal búcsúztathatjátok az évet!

 

Ha egy különleges és felejthetetlen élménnyel szeretnéd meghálálni munkatársaid éves teljesítményét, jelezd igényedet a info@borverandapalkonya.hu címen, hogy biztosítsd a lehetőséget!


Eseményeink alatt szállást is tudunk biztosítani.

A parkolás vendégeink számára ingyenes, zárt parkolónkban.

OTP Szép kártyát is elfogadunk.




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page